61° Nord Rompereseriade passer perfekt for grupper som vil gjøre noe som er fysisk, fartsfylt og morsomt.

Vi tar dere med til OL-anleggene fra 1994 hvor vi deler gruppen i lag. Fartsfylte konkurranser, både på toseter og enmanns rompereser venter på lagene. Lagene som har de raskeste rompereserkjørerne kjemper seg gjennom åttedels-, kvart- og semifinalene. Våre aktivitetsledere veileder, noterer resultatene og sørger for at alle blir godt tatt vare på. Mellom finalene blir en varm gløgg servert, for at dere skal holde på varmen på kalde vinterdager på Lillehammer. Laget som vinner finalen blir kåret til «61° Nord Romperesermester».

Hva i all verden er en ropereser?

Gruppen får en unik anledning til å prøve en rompereser, som er en liten rar kjelke som har en spennende historie. På 1960 tallet fantes det en enkel liten kjelke som ble kalt ”rompereser” som ble brukt i Lillehammerdistriktene. Den besto av en treplanke på høykant med en stålmeie under og et tresete med håndtak. På 1960 tallet var denne plankekjelken mye brukt, men den ble utkonkurrert da plastbrettene kom. Til OL på Lillehammer i 1994 tok firmaet Fjellpulken kjelken i produksjon igjen og den fikk mye oppmerksomhet i media. Fjellpulken lagde både en enseter og en toseter. Toseteren kalte de kjærlighetskjelken. Det selvoppnevnte rompereserlandslaget fra Lillehammer, dro til de olympiske lekene i Nagano. Der ble det mye avisoppslag om det lille fartsvidunderet. Den lille rare kjelken er gøy å bruke både av barn og voksne. Det ser vanskelig ut å balansere på, men er rett og slett ikke det, når beina våre blir til to støttehjul.

Vi gleder oss å tilby vår kompetanse til å planlegge deres teambuildings aktivitet på Lillehammer!

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine ønsker og behov! Vi sender gjerne ytterlige informasjoner, beskrivelser og priser om våre aktiviteter og tjenester.

Kontakt oss gjerne per:

Telefon: 402 86 836

E-post:  post@event61.no

Fotos: samuelandersen.com