Opplev vinteridrettene på nært hold og bli selv idrettsutøver midt i byen som «presented the world the best Winter Olympics ever!» Våre vinterleker er garantert en unik og uforglemmelig opplevelse!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er SA903809-300x200.jpg

OL-lekene starter med en stemningsfylt og høytidelig åpningsseremoni, der både ilden blir tent og eden blir avlagt. Om dere ønsker å sette personlig preg på lekene kan vi ordne med startnummer med bedriftens logo til hver deltaker. OL-floka og en vette er selvfølgelig en must under åpningsseremonien.

Minst 5 fartsfylte og morsomme olympiske øvelser venter på deltakerne, som krever kommunikasjon, taktikk og innsatsvilje. Her er det bare å ta frem konkurranseinstinktet og med godt teamarbeid kan det oppnås stor olympiske suksess. Lekene tilpasses etter værforholdene og gruppens behov, det med tanke på alder og fysisk forutsetninger. ALLE KAN VÆRE MED på våre vinterleker! Hvordan øvelsene gjennomføres er hemmelig, men det vi kan røpe er at våre vinterleker alltid er morsomme og minnerike!

Våre aktivitetsledere veileder, noterer resultatene og sørger for at alle blir tatt godt vare på. Etter siste øvelsen og før premieringen blir en varm gløgg servert, som hold dere varme på kalde vinterdager på Lillehammer. Vinterlekene avsluttes med en høytidelig avslutningsseremoni hvor vinnerlaget blir hedret og premiert med medaljer. 

Vi gleder oss å tilby vår kompetanse til å planlegge deres teambuildings aktivitet på Lillehammer!

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine ønsker og behov! Vi sender gjerne ytterlige informasjoner, beskrivelser og priser om våre aktiviteter og tjenester.

Om dere kommer utenbys, hjelper vi dere gjerne med valg og booking av hotell eller restaurant på Lillehammer.

Kontakt oss gjerne per:

Telefon: 402 86 836

E-post:  post@event61.no 

Fotos: samuelandersen.com