Foto: Event 61°Nord Lillehammer

61° Nord City Challenge er et moderne og morsomt rebusløp hvor dere bruker en App som guider lagene på kryss og tvers gjennom julebyen Lillehammer.

61°Nord City Challenge er plassert i Lillehammers bykjerne, så det er ikke langt å gå. På steder av historisk eller turistisk relevans venter utfordringer på lagene som for eksempel fotooppgaver, quiz eller praktiske oppgaver, som bare kan løses med godt teamwork og kreativitet. Siden rebusløpet foregår i byen som «presented the world the best Winter Olympics ever!» konkurrer lagene mot hverandre og de innsendte bildene blir også vurdert og gir utslag for resultatet.

61°Nord City Challenge tilbyr en kombinasjon av uteaktiviteter, sightseeing og konkurranse som er ikke bare en innovativ og morsom begivenhet, dette er en teambuildings aktivitet hvor ALLE KAN VÆRE MED!

Vi kan også legge inn en eller to øl- og gløggstopp i rebusløpet slik at dere kan få opp varmen igjen på kalde vinterdager på Lillehammer.

Foto: Event 61°Nord Lillehammer

Når lagene har gjennomført alle oppgaver fra vår 61°Nord City Challenge kan gruppen møtes igjen til en hyggelig julemiddag på restaurant eller deres hotell. Der sørger vi for en morsom oppsummering av deres rebusløp med høytidelig premiering av vinnerlaget og visning av dagens bilder og videosnutter. Det er alltid et høydepunkt når de morsomme bildene ruller over skjermen. Vi hjelper dere gjerne med valg og booking av restaurant eller hotell på Lillehammer.

Vi gleder oss å tilby vår kompetanse til å planlegge deres julebord på Lillehammer! Kontakt oss gjerne per:

Telefon: 402 86 836

E-post:  post@event61.no