For oss er hver enkelt kunde viktig. Her kan du lese noen av våre kunders tilbakemeldinger, hva de synes om oss, om våre aktiviteter, planlegging og gjennomføring av arrangementer og vår service.

«Vi arrangerte fagdager for over 200 ansatte på Lillehammer, og fikk god hjelp av Event 61° Nord Lillehammer til planlegging og gjennomføring av middagsarrangement og City Challenge. Fantastisk service og oppfølging hele veien. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne på aktivitetene under City Challenge, og det var stor stemning under premieutdelingen i etterkant.«

«Vi hadde et svært vellykket aktivitetsopplegg ute arrangert av Event 61° Nord Lillehammer. Dette var en etterlengtet post pandemi ansattesamling på Skeikampen i november 2021. Morsomme og uformelle leker som alle kunne være med på. Det ble høy stemning, stort engasjement og konkurranseinstinktet kom tydelig frem hos våre ansatte. Kan anbefales!»

»Tusen takk for et flott arrangement for våre lærlinger og faglige ledere på oppstartsamlingen. Arrangementet bidro til at deltakerne ble bedre kjent med hverandre og hadde det moro sammen. Et flott avbrekk på kursdagene våre.»

«Vi hadde en veldig fin opplevelse med å benytte Event 61° Nord Lillehammer til vårt arrangement. De hadde organisert et gøy og variert opplegg som skapte masse latter og god konkurranse»

«Tusen takk for en super dag på Lillehammer, vi koste oss med hundespann, bålkos og andre morsomme aktiviteter»

«TUSEN TAKK for en superfin dag. Jeg har bare fått gode tilbakemeldinger på arrangementet fra deltakerne. Maten var også nydelig!»

«Tusen takk for et veldig godt organisert og profesjonelt gjennomført arrangement! Våre ansatte fra inn- og utland var svært begeistret for OL i Lysgardsbakkene. Dette var et minnerikt arrangement som alle kunne være med på!»